Image Map

Over ons

Over Barista Mobile

Bij het woord “Barista” denkt u waarschijnlijk met name aan een meester in de koffie? Wij ook, en dat zal bij Barista Mobile ook altijd zo blijven. Een Barista bereidt en serveert alle dranken op het gebied van koffie, is een top gastheer-/vrouw en overziet. Bij deze omschrijving voelen wij ons het beste thuis.

Internationale klantenkring

Barista Mobile, ontstond in het Oosten, werd steeds populairder in Nederland en is inmiddels tot ver over de landsgrenzen bekend. Wij verzorgen gasten, relaties en prospects op beurzen en evenementen in Nederland en door heel Europa. Ook bij de Military Boekelo-Enschede, Ballooning, op golfbanen, in winkels, op evenementen en bij jubilea en andere feesten worden wij veel gevraagd om gasten de ultieme koffie te laten proeven en ervaren. Nationaal én internationaal staat Barista Mobile hoog aangeschreven.

Barista trainingen

Daarnaast verzorgt Barista Mobile professionele barista trainingen en barista masterclasses, hiervoor hebben wij trainingsruimte, maar op locatie geven wij deze trainingen ook.
Heeft u een horeca zaak en wilt u op top niveau koffie serveren? Wij kunnen u dan zeker helpen met het trainen van uw personeel en ook met de juiste keus in apparatuur en koffie.

 

Handige details

Voor locaties binnen en buiten hebben wij diverse units beschikbaar. Waar nodig hebben de units een eigen watervoorziening en afvoer. Het enige wat wij nodig hebben is een aparte stroomgroep van 220V en een punt waar wij water kunnen halen. Er zijn units welke geschikt zijn voor kleinere en grote partijen, voor diverse ruimtes en voor diverse gelegenheden.

Wat maakt ons uniek?

  • Onbeperkt genieten van onze specialiteiten
  • Professionele medewerkers
  • Unieke mobiele units, aansluitend bij het gekozen thema
  • Al vijftien jaar onderweg met mobiele units!
  • Geen nacalculatie
  • Ook mogelijkheden voor workshops op locatie

%

klanttevredenheid

Bel me terug

Laat uw naam en telefoonnummer hier achter en wij bellen u terug om uw vragen te beantwoorden.